dimecres, 24 de desembre del 2008

BON NADAL I BONES FESTES


Sopar de Nadal al Local




El dia 20 ens vam reunir al nostre local, per celebrar el primer sopar de nadal.
Vam Ser 19 socis.
L'ambient va ser Distret i amb alegria.
Es pot considerar tot un exit i es possible que es repeteixi l'experiencia en anys vinents.
Els sopar va constar de un pica-pica, entrepans i truita de patates. De postre Flam amb nata i Cava per brindar.

Gracies a tots els que van ajudar a fer el Sopar.

diumenge, 14 de desembre del 2008

La Boella


La Boella, visita d'una maqueta de 165m2.

Vàrem voler donar una sorpresa als nostres socis amb una sortida llampec i especial per visitar una grandiosa maqueta en un dissabte per la tarda. En una masia ubicada entre Reus i Tarragona anomenada La Boella amb més de 30 hectàreas de finca. Amb unes instal.lacions i uns edificis del segle XII que es varen actualitzar per convencions de molta categoría, COMSA, empresa dedicada al manteniment de víes fèrries, constructora de grans edificacions i fabricació de traveses de tren de formigó, essent el seu fundador fill de l’Alt Camp va adquirir aquesta finca per fer.hi una fundació per la promoció de vins i olis de primerísima qualitat. L’oli elaborat allà ha rebut per cinquena vegada el primer premi del millor oli d’oliva del mòn. Varen ser els primers en la plantació i tractament d’oliverars plantats com els ceps per recollir les olives com es fa ara amb el raïm. Enfí us animem a fer-hi una visita, ah! els diumenges de moment, està tancat. Per aquest motiu es va decidir anar-hi el dissabte a la tarda.
Més de 16 Amics ens desplaçàrem amb cotxes particulars per veure aquesta meravella de la tecnica. La maqueta es va muntar allà mateix naturalment. Disposa de dos pisos amb un total de 165 m2. Muntada i dirigida pel maquestista i conegut Jordi Auqué de Reus que amb un bon equip van estar-hi molt temps treballant-hi. La maqueta representa tota la zona del tarragonés, estació de Tarragona i anfiteatre, refineries,Reus i aeroport, Port Aventura, i com no la finca de La Boella. amb més 500m de viade tren. Acompanyats per un auidovisual i efectes especials, incluint’hi pluja i llampecs,us podem assegurar que s’ens va fer curta l’estada allà a més la persona que en te cura ens va fer totes les explicacions que li vàrem demanar. El preu de la maqueta ni es diu,se suposa, ja que va ser un regal de COMSA a la Fundació.
Una tarda que ens va semblar una hora perquè ens va faltar temps per assaborir amb els ulls tot el que allà si representava. Va quedar per visitar, el molí d’oli i de vi però vàrem poder observar els pavellons per les convencions el restaurant i el futur hotel petit que s’hi està constrïnt. La botiga, que està abans d’entrar a la maqueta, representa més de 500 marques de vins, tots els de Catalunya, Espanya i una gran varietat de tot el mòn. Agraits per les atencions rebudes vàrem marxar contant que amb més calma hi tornaríem d’una manera particular, perquè val la pena veure aquetes coses que tenim al nostre pais i que moltes vegades ens pasen desapercebudes.